De praktijk

Dieet-Balans is een vrijgevestigde Diëtistenpraktijk in de Bloemenbuurt, Almere Buiten. Mijn naam is Charlotte Visser, ik ben sinds 2009 diëtist en ben mijn praktijk in januari 2010 begonnen.

Ik adviseer en begeleid u op een persoonlijke wijze bij allerlei voedingsgerelateerde klachten en aandoeningen.  Voor een overzicht hiervan kunt u kijken onder Aandoeningen. Alle adviezen zijn op maat zodat deze op de lange termijn goed vol te houden zijn.

 

Erkende praktijk

Bij Dieet-Balans Almere wordt u geadviseerd en begeleid door een diëtist met een erkend diploma van de vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek. Daarnaast is de diëtiste ook ingeschreven en her-geregistreerd  in het Kwaliteitsregister ParamediciDeze herregistratie toont aan dat de diëtist voldoet aan de kwaliteitseisen gesteld die worden gesteld door de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Tevens is Dieet-Balans aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en worden er regelmatig bijscholingen gevolgd om het vakkennis op peil te houden. Hierdoor weet u dat u op een professionele wijze geadviseerd en begeleid wordt.  

Privacy

Uiteraard wordt alles wat u met de diëtist bespreekt vertrouwelijk behandeld.  Op de website vindt u ook een privacyverklaring. 

https://www.nvdietist.nl/images/Lidvan/lid_van_NVD_logo.jpg

logo_kwaliteitsregister

Geef uw mening op ZorgkaartNederland

Informatie over de persoonlijke aanpak van Dieet-Balans kunt u vinden onder ‘Consulten.

Niet alleen is Diëtistenpraktijk Dieet-Balans open op reguliere tijden, ook is het mogelijk om ‘s avonds of op zaterdagen een afspraak te maken.  Vanwege de ruime openingstijden zijn er geen wachtlijsten. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.